Annonsera i Utställningskritik

Alla som önskar göra sin verksamhet känd bland de utställningsintresserade i Sverige kan annonsera i Utställningskritik och samtidigt stödja landets enda tidskrift om museer och utställningskritik.

Våra läsare finns bland olika yrkesgrupper på de kultur- och naturhistoriska museerna och på utställningsinstitutioner. Det är såväl utställningsansvariga, tekniker, pedagoger och museichefer. Också fristående utställningsproducenter, bildkonstnärer, formgivare och arkitekter tillhör läsekretsen liksom forskare, lärare och studenter vid universitet och högskolor. Utställningskritik har förutom sina svenska läsare också en publik i de nordiska länderna.

Vi erbjuder annonsutrymme i den sidfot som visas på samtliga sidor. Placering av annonserna kan ändras allteftersom tidningen utvecklar sin form under året.

Annonsering sker i form av annonsörens logga som länkas direkt till den egna hemsidan. Annonstiden är som regel ett år. Prisexempel för ett års annonsering är runt 6 000 kr exkl moms. Andra kortare varianter kan diskuteras liksom priset.

För mer information kontakta

Aron Ambrosiani, chefredaktör Utställningskritik
aron@utstallningskritik.se, 070-9495849